Акценти: 
Moto Accent
Модел:

Airhawk Small 30-103


Производител:

AIRHAWK


Продуктов номер:

30-103


Airhawk Small 30-103

Цена: 214.00 лв. с ДДС
  

Възглавница за мотоциклетна седалка

Airhawk Small 30-103

Без повече страдание за пасажеите на дълги разстояния.

Предназначена за

спортни мотоциклети и задни седалки

размери : дължина 28 cm/ширина 23 cmДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА.

ВИЖТЕ НОВИТЕ ПРОДУКТИ НАWILD ASS

 

 


AIRHAWK


По-меко усещане по неравни пътища

5000км на мотор без изтръпналост или болка?

Възможно е ако използвате ергономична възглавница за седене.

Наскоро, KvP Motor тестваха системата за комфортно пътуване AIRHAWK с пътуване от Скейн до Нарвик и обратно. Възглавницата, достъпна в три различни размера, се поставя върху обикновената седалка на мотора. Направена от полиуретан, тя се подържа лесно и се прикрепя към седалката със специални каишки. Принципът е прост. Възглавницата съдържа взаимно свързани въздушни клетки, които разпределят напрежението равномерно и позволяват циркулацията на кръвта във всяка ситуация.

Намалени вибрации
За KVP Motor, тестът по неравни пътища беше тежък, но въздушните клетки имат изключително висок показател на поемане на шока и намаляване на вибрациите. Независимо от теглото на мотоциклетиста, възглавницата пасва перфектно - трябва само да нагласите количеството въздух индивидуално. Ефектът след множество часове каране беше удивително добър и горещо препоръчваме тази възглавница на всеки, които страда от изтръпване и болка при продължително каране. Методът Dry Flotation (сухо плаване) се прилага също така при здравеопазването за инвалидни колички и легла.

Добавя само 1 сантиметър
За ниските мотоциклетисти трябва да се спомене, че с възглавницата ставате по-високи със сантиметър. Недостатъци? Цената на Airhawk е 109 евро. Но си струва....


КЕНЕТ ЛАРСОН
KvP Motor Magazine - Швеция

Общи условия | Политика за използване на бисквитки | Политика за защита на лични данни