Moto Accent VEMAR ПРОМОЦИИ MIDAS (от 275лв. - 30%) сега за 192 лв.
Акценти: 
Moto Accent
Модел:

MIDAS (от 275лв. - 30%) сега за 192 лв.


Производител:

VEMAR


Продуктов номер:

240/241/239/238/237/231


MIDAS (от 275лв. - 30%) сега за 192 лв.

Цена: 192.00 лв. с ДДС
      VEMAR  -  VSSEV  MIDAS

 

        Размери :  XS, S, M, L, XXL

 

        Цвветове:   

  •  240 - Останали р-ри: S
  •  241 - Останали р-ри: S
  •  239 - останали р-ри: Изчерпани
  •  238 - Останали р-ри: XS/S/M/L/XL
  •  237 - Останали р-ри: XS/S/M/L/XL
  •  231 - Останали р-ри: Изчерпани

Виж всички:
ПРОМОЦИИ от VEMAR

Vemar произвеждат и продават каски от 1986 година насам.
Разчитайки на двайсетгодишния опит на фирмата си с влакна при направата на продукти в сферите на винарството и водопровода, през 1986 Рикардо Симони решава да започне производството на каски за мотористи. Vemar започват да произвеждат каски от смесени материали за някои от водещите италиански и чужди марки наред със собствените си артикули носещи запазената им марка.

Още от самото начало, основните приоритети на фирмата от Гросето са качество и надеждност, която  постепенно се сдобива с все по-модерни машини за ефективно производство. Напълно модерно оборудваната лаборатория за тестове съобразени със световните стандарти за качество, двата специализирани робота режещи корите от влакна и четирите автоматични завода за боядисване и нанасяне на покритие за защита от UV лъчи са само част от оборудването, което прави Vemar водещият производител на каски от синтетични влакна в Европа.

Vemar Helmets със сигурност имат най-богатият избор от каски на пазара в момента. Всъщност, няма друга компания, която може да задоволи исканията на различните сектори по-успешно: от супер леки каски изработени изцяло от въглеродни влакна до ECE 22-05 каски специално за деца, от състезателната VSR (с която състезателите на фирмата са стигали до победи в световните надпревари) до серията шлемове Interactive Lines (единствените в света каски използващи технологията Bluetooth), от крос каската VRX4 (която винаги е била на водещи позиции в сравнения и тестове проведени от специализираната европейска преса) до каските с хромирани декорации (Vemar са първите пуснали подобни каски на пазара).

Моля продължете с посещението си и наблегнете на страниците, които ви интересуват. Пратете ни e-mail ако се нуждаете от още информация и с радост ще ви отговорим.

Приятно каране!

 

Общи условия | Политика за използване на бисквитки | Политика за защита на лични данни