Moto Accent VEMAR ПРОМОЦИИ MIDAS 2 (от 215лв. - 30%) сега за 150 лв.
Акценти: 
Moto Accent
Модел:

MIDAS 2 (от 215лв. - 30%) сега за 150 лв.


Производител:

VEMAR


Продуктов номер:

2V/2S


MIDAS 2 (от 215лв. - 30%) сега за 150 лв.

Цена: 150.00 лв. с ДДС
      VEMAR  -  VSSEV  MIDAS

           

        Цвветове:   

  •  2V - Останали р-ри : S/L/XL
  •  2S - Изчерпани

Виж всички:
ПРОМОЦИИ от VEMAR

Vemar произвеждат и продават каски от 1986 година насам.
Разчитайки на двайсетгодишния опит на фирмата си с влакна при направата на продукти в сферите на винарството и водопровода, през 1986 Рикардо Симони решава да започне производството на каски за мотористи. Vemar започват да произвеждат каски от смесени материали за някои от водещите италиански и чужди марки наред със собствените си артикули носещи запазената им марка.

Още от самото начало, основните приоритети на фирмата от Гросето са качество и надеждност, която  постепенно се сдобива с все по-модерни машини за ефективно производство. Напълно модерно оборудваната лаборатория за тестове съобразени със световните стандарти за качество, двата специализирани робота режещи корите от влакна и четирите автоматични завода за боядисване и нанасяне на покритие за защита от UV лъчи са само част от оборудването, което прави Vemar водещият производител на каски от синтетични влакна в Европа.

Vemar Helmets със сигурност имат най-богатият избор от каски на пазара в момента. Всъщност, няма друга компания, която може да задоволи исканията на различните сектори по-успешно: от супер леки каски изработени изцяло от въглеродни влакна до ECE 22-05 каски специално за деца, от състезателната VSR (с която състезателите на фирмата са стигали до победи в световните надпревари) до серията шлемове Interactive Lines (единствените в света каски използващи технологията Bluetooth), от крос каската VRX4 (която винаги е била на водещи позиции в сравнения и тестове проведени от специализираната европейска преса) до каските с хромирани декорации (Vemar са първите пуснали подобни каски на пазара).

Моля продължете с посещението си и наблегнете на страниците, които ви интересуват. Пратете ни e-mail ако се нуждаете от още информация и с радост ще ви отговорим.

Приятно каране!

 

Общи условия | Политика за използване на бисквитки | Политика за защита на лични данни