Мотоакцент – Магазин за авантюристи.

Фирма Мото Акцент ООД е създадена в края на 2008г. Компанията е вносител и има удоволствието да ви представи популярни производители на мотоциклетни облекла, мото каски, мото куфари и багажници, мотоциклетни дрехи и аксесоари.
Мото Акцент ООД предлага мото марките: CLOVER, PREXPORT, ASTONE, NO FEAR, MOTTO WEAR, SHOEI, MOTO ONE, DUO-DRIVE, AIRHAWK, WILD ASS™, HEPCO & BECKER, OXFORD, ORINA, MOTOREX, BARS и продукти на WUNDERLICH.

Едно от първите впечатления от магазина е, че освен аксесоарите за мотори присъстват и продукти, които задоволяват и по-широките виждания на един моторист свързани с дълги пътувания и приключения. В Мотоакцент можете да намерите разнообразни пътнически и туристически принадлежности, както и удобни твърди куфари и чанти за пътешественици.
Феновете на дългият преход ще намерят революционната възглавничка за седалки на Шветската фирма AIRHAWK или WILD ASS™. Мотоакцент е вностиел и представител на новите за българския пазар италиански марки за мото-облекла CLOVER и PREXPORT. За любителите на мотокроса NO FEAR и пълната гама каски на френският производител ASTONE. Не са пренебрегнати и утвърдени мотоциклетни марки, като SHOEI и продуктите на британците от OXFORD.

Това, което прави Мотоакцент магазин за авантюристи е находчивостта на подбора от предлагани артикули.

За пръв път в България тук се предлагат дръжки за пасажера Duo-Drive, които се монтират на капачката на горивният резервоар и осигурява стабилност на возещият се отзад. Също така, можете да откриете и специалната линия якета на CLOVER, които са предвидени за градско каране и съчетават елегантността на класическото зимно палто с надежността и комфорта на спортно яке. Изчистените кройки правят тези връхни дрехи подходящи и за формални поводи, които изискват носенето на костюм.

Магазинът може да зарадва и феновете на кроса с различни модели ръкавици, каски, протектори и ботуши. За дамите ще намерите подбор от аксесоари и облекла, някои от които практично-спортни, а други – по-елегантни и женствени. Най-малките мотористи също няма да останат разочаровани – в Мотоакцент се предлагат дрехи, обувки, ръкавици и протектори за деца, подходящи за крос и ATV каране. Накратко, богатият избор от предназначения, размери и материи на облеклата ще задоволят нуждите на всеки – привърженици на кожата или делови мъже, които се нуждаят от подходящо градско облекло за каране – със сигурност ще намерите нещо в магазина, което да ви впечатли.

МОТО АКЦЕНТ ООД, Търси дистрибутори в страната.

Желаем да установим контакти с фирми в цялата страна с цел представяне на представляваните от нас марки.
Фирмите желаещи да работят с нас могат да изпращат запитвания с кратко резюме на e-mail: info@motoaccent.bg