Мото аксесоари от Hepco & Becker

Компанията Hepco & Becker създава продукти за мотористи от почти 50 години

Германия е известна с прецизните си продукти с най-високо качество. В областта на мотокуфарите и аксесоарите немската Hepco&Becker не прави изключение. Мотористите от цяла Европа, които държат на високо качество и дълъг живот, залагат на продуктите на марката, за да оборудват моторите си.

В началото бе създадена кутията за веригата на мотора

През 1973 г. инженерът Франц Бекер и Пол Ерхард създават немската компания, която днес е известна като Hepco&Becker. В началото в компанията работят само създателите й, които произвеждат базови метални части. Тогава, през 70-те години на 20. век, вече е имало четирицилиндрови двигатели, като този на Honda CB 750 Four Все още липсвала издръжлива верига с О-пръстени. Тъй като ние самите карахме няколко Хонди в нашия кръг от приятели, ни писна постоянното смазване на веригата и мръсотията по джантите и гумите”, разказва Пол Ерхард, създател на компанията. Затова се е наложило да разработят кутия за веригата.

По онова време компанията дава гаранция за работа на веригата от 60 000 км, което е било сензационно, но потвърдено с тестове. Този продукт става първият успешен за компанията, а през годините тя се развива и разраства. Днес притежава голяма производствена и складова база в Германия и продуктите й се използват от мотористи в Европа, Азия и целия свят.

Продуктите на Hepco & Becker – създадени от мотористи за мотористи

Ентусиазмът към мотоциклетите на хората от Hepco & Becker е в основата на създаването на продуктите им. Тази страст към моторите води до високи, самоналожени стандарти, по отношение на качеството, функционалния дизайн и издръжливостта на всеки продукт на Hepco&Becker.

За хората от компанията е важно, че създават продукти, които пряко се възприемат като качествени, заради характеристиките им и използването им на практика. Освен това компанията се стреми продуктите й да са с индивидуалност и да придават атрактивен вид на всеки мотор.

Куфари за мотор, мото раници, чанти за багаж и системи за монтажа им Протектори за защита на двигателя и резервоара на мотоциклета и други аксесоари.

Hepco&Becker прилагат немска прецизност към всеки един произведен от тях продукт. 5-годишната гаранция, която компанията предоставя за всеки артикул е показателна за високото качество.

Конкретно компанията предлага разнообразие от мото куфари, дисаги и чанти за багаж – кожени, алуминиеви, пластмасови и текстилни – и системи за монтажа им, съобразени с марката, модела и годината на производство на мотоциклета. Други основни артикули на Hepco&Becker са: протектори за защита на двигателя и резервоара на мотоциклета, централни стойки за мотоциклети, решетки за фарове, LED светлини и много други мотоаксесоари.

Социално-отговорна компания – дейност с грижа за хората и природата

Грижата за хората и природата е част от Hepco & Becker. Новата им производствена база, въведена в експлоатация през 2021 г., отговаря на най-новите екологични стандарти. Фотоволтаичната система на покрива й покрива допълнителното потребление на електроенергия. Това означава, че производството е неутрално по отношение на климата при обичайното функциониране на завода.

С най-новите производствени машини компанията е в състояние ефективно да произвежда мото аксесоари с най-високо качество. Допълнителният капацитет за съхранение на готови продукти гарантира надеждност и бързина на доставката. Обработката на кожата за кожените куфари и чанти е съобразена с европейските стандарти.

Компанията ще продължи да проучва и реализира възможности за подобряване на средата за хората и природата.

Hepco&Becker в България

Независимо в коя държава карате мотора си, по целия свят марката Hepco&Becker е синоним на честно обещание за дълготрайно качествени продукти. Те придават индивидуалност и атрактивен вид на всеки мотор.

Насладете се на пътуването с мотоциклета си, като се оборудвате с висококачествените немски мотокуфари и аксесоари от Hepco&Becker.

Внасяни в България от Мотоакцент. Заповядайте в мото магазина в София, кв. Дървеница, ул. Пловдивско поле 11, вход от, ул. „Проф. Марко Семов. Или разгледайте продуктите на немската компания в онлайн магазина ни

Няма налично описание на снимката.
share post:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празна