Google вече показва и мото маршрути

Когато избира  посоката,  почти всеки мото приключенец търси картите на Google, за да набележи местата откъде да премине. Много често обаче се сблъсква с разочарованието, че отсъства заветната иконка с мотоциклет в „Упътвания“ (Get Directions).

Google Maps се превърна в креативен приятел за всеки моторист, който иска да стигне от точка А до точка Б, особено в информацията за трафика и ремонтите по трасетата.

Приложението осигурява точна и актуална навигация за шофьорите, пешеходците, ползващите обществения транспорт и велосипедистите. Мотоциклетистите попадаха в по-голямата категория на „моторните превозни средства“, но вече интернет гиганта са решили, че те заслужават своя собствена отделна система.

В Google Maps  има опция „мотоциклет“, поне когато се намирате някъде в Източна Азия. Google пуснаха тази допълнителна възможност в своето приложение на най-бързо развиващия се пазар на мотоциклети. Функциите първоначално са разработени в Индия, а сега са достъпни също и в Индонезия, Малайзия, Мианмар, Хонконг, Тайван, Тайланд, Виетнам и Филипините.

Тази възможност взима предвид факта, че времето за пътуване с мотоциклет обикновено е по-дълго, отколкото с кола. Условията за пътуване ще бъдат съобразени с всички тези фактори, което  елиминира необходимостта да гадаете и предполагате. Освен това  показва маршрути, които са забранени за автомобили  или обратното,  избягва пътища, които не са подходящи за мотоциклети. Приложението  предлага най-ефикасния маршрут за мотори към дадена дестинация, както и списък с местата за паркиране.

Очакваме от  Waze, конкурентите на Google Maps, че  и тяхната мотоциклетна функция ще бъде достъпна в целия свят.

Да не забравяме и факта , че качествената мото екипировка съпътства нашето мото приключение и го прави незаменимо преживяване.

На добър мото път приятели !

мото маршрути
мото маршрути
share post:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празна