Мотоакцент – Твоят магазин за мото екипировка.

Фирма Мото Акцент ООД е създадена в края на 2008г. Компанията е вносител и има удоволствието да ви представи популярни производители на мотоциклетни облекла, мото каски, мото куфари и багажници, мотоциклетни дрехи и аксесоари.
Мото Акцент ООД предлага мото марките: CLOVER, PREXPORT, ASTONE, NO FEAR, MOTTO WEAR, SHOEI, MOTO ONE, DUO-DRIVE, AIRHAWK, WILD ASS™, HEPCO & BECKER, OXFORD, ORINA, MOTOREX, BARS и продукти на WUNDERLICH.

В Мотоакцент можете да намерите разнообразни пътнически и туристически принадлежности, както и удобни твърди куфари и чанти за пътешественици.
Феновете на дългият преход ще намерят революционната възглавничка за седалки на Шветската фирма AIRHAWK или WILD ASS™. Мотоакцент е вностиел и представител на новите за българския пазар италиански марки за мото-облекла CLOVER и PREXPORT. За любителите на мотокроса NO FEAR и пълната гама каски на френският производител ASTONE. Не са пренебрегнати и утвърдени мотоциклетни марки, като SHOEI и продуктите на британците от OXFORD.

Мото аксесаори, куфари за мотор,протектори за двигател, ролбари, краш тапи на марките:

Aprilia, Benelli, BMW, Cagiva, Can-am, CF Moto, Derbi, Ducati, Gas Gas, Honda, Husqvarna, Hyosung, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, MV Augusta, Piaggo, Suzuki, SYM, Triumph, Yamaha, Bajaj

Всички продуктите на Hepco & Becker, Wunderlich и Dominator се извършват със капаро  70 % от стойността на продукта.

Магазин за мото екипировка

Това, което прави Мотоакцент магазин за авантюристи е находчивостта на подбора от предлагани артикули.

За пръв път в България тук се предлагат дръжки за пасажера Duo-Drive, които се монтират на капачката на горивният резервоар и осигурява стабилност на возещият се отзад. Също така, можете да откриете и специалната линия якета на CLOVER, които са предвидени за градско каране и съчетават елегантността на класическото зимно палто с надежността и комфорта на спортно мото яке.

Магазинът може да зарадва и феновете на кроса с различни модели ръкавици, каски, протектори и ботуши. За дамите ще намерите подбор от аксесоари и облекла, някои от които практично-спортни, а други – по-елегантни и женствени. Най-малките мотористи също няма да останат разочаровани. В магазина се предлагат дрехи, обувки, ръкавици и протектори за деца, подходящи за крос и ATV каране.

МОТО АКЦЕНТ ООД, Търси дистрибутори в страната.

Желаем да установим контакти с фирми в цялата страна с цел представяне на представляваните от нас марки.
Фирмите желаещи да работят с нас могат да изпращат запитвания с кратко резюме на e-mail: info@motoaccent.bg

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празна